Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Νομιμότης

Το τελευταίον διάστημα δύο αποφάσεις ξεχωρίζουν και δίδουν το στίγμα της ελληνικής πραγματικότητος:
Η πρώτη είναι απόφασις του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου (με τονισμένην την πρώτην εκ των τριών λέξεων) διά της οποίας επιβάλλεται πρόστιμον εις την εκπομπήν φέρουσαν τον ημιελληνικόν τίτλον "Φώτης και Μαρία Live", διότι εφιλοξένησε την τρανσέξουαλ (ελληνιστί διεμφυλικήν) συγγραφέα και ηθοποιόν Μπέττυ Βακαλίδου.
Η δευτέρα απόφασις είναι η επικύρωσις της αθωώσεως του Κωνσταντίνου Πλεύρη από το ανώτατον δικαστήριον του Αρείου Πάγου (το δικαστήριον προφανώς ήθελε να αποδείξει ότι δεν φέρει τυχαίως την ονομασίαν "Άρειος"). Πρόκειται για την γνωστήν περίπτωσην της αθωώσεως του συγγραφέως για το σύγγραμμά του "Εβραίοι. Όλη η αλήθεια" (αποσπάσματα του βιβλίου εδώ και σχόλια του υπόπτου "Ιού της Κυριακής" εδώ). Συμβουλή προς τους κατηγόρους του Κωνσταντίνου Πλεύρη (μολονότι ως ελληνόφρων λιώνω διαβάζων τας υπερόχους αιτιατικάς "τους εβραιοσιωνιστάς" και "τας σημαίας του Ναζισμού"): αφού δεν κατεδικάσθη ο συγγραφεύς διά ρατσισμόν και φυλετικόν μίσος, μήπως μπορεί ενδεχομένως να καταδικαστεί διά την τιμήν πωλήσεως του πονήματός του προς 60 ευρώ;
Δεν θα σχολιάσω τας αποφάσεις. Επειδή όμως σέβομαι τους δημοκρατικούς θεσμούς και επιθυμώ κι εγώ να συνδράμω το έργον των αρχών, θα συνδυάσω τας δύο αποφάσεις - εμπνεόμενος παραλλήλως από την ανάρτησίν μου της 10ης Απριλίου 2010 - αναφωνών:
Εκτελεστικόν απόσπασμα δι' όλους τους κινεζοθιβετιανομογγολο-εβραιοκινούμενους τρανσέξουαλ!


Ειμί Κωνσταντίνος ο νομιμόφρων και άρτι ωλοκλήρωσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες