Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Κοπτοραπτού



Μπορεί να έχει βρει ευκαιρία ο πρώην αγαπημένος μου να αλωνίσει σε δικά μου μάλιστα χωράφια, αυτό όμως οφείλεται στο ότι δεν έχω βρει μέχρι στιγμής κάποια είδηση που να με ιντριγκάρει τόσο ώστε να τη στηλιτεύσω με τη βαθυστόχαστη πέννα μου.Αυτές τις μέρες λοιπόν αφήνω την Πίτσα στο πόδι μου:

Η Μενεγάκη μήνυσε τον Μαυρομουστακάκη.

Στο opening βρέθηκε και η
Άννα Βίσση. Η 'Αννα, νηπιαγωγός που περιμένει το διορισμό της, είναι παντρεμένη εδώ και λίγο καιρό με τον Νίκο. Κι ενώ στη σχέση τους δεν υπάρχει κάποιο ορατό πρόβλημα, η 'Αννα αισθάνεται απέχθεια για τον άνδρα της κι αρνείται να κάνει έρωτα μαζί του. Αιτία είναι η κολπική μαρμαρυγή, που είναι μια ηλεκτρική βλάβη, ένα είδους “βραχυκύκλωμα” με άλλα λόγια. Οπως θα γνωρίζετε, για να μπορεί να έχει στύση ο άνδρας, πρέπει να δουλεύει καλά η καρδιά του, γιατί η καρδιά και το πουλί είναι πακέτο.

«Μαγικά» πακέτα συναισθημάτων γίνονται γέφυρες επικοινωνίας μεταξύ ανθρώπων που αναζητούν ένα χαμένο κομμάτι από το παζλ της ζωής τους. Η Αννα αποκάλυψε ότι νοιώθει απόλυτα ικανοποιημένη και χαίρεται ιδιαίτερα που έχει κερδίσει την εκτίμηση των ανδρών φιλάθλων. Η πιο συχνή ερώτηση που της κάνουν είναι «ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα». Η απορία αυτή εκφράζεται, κάποιες φορές με έντονο τρόπο σε διάφορες απλές αλλά σημαντικές καθημερινές συζητήσεις, και ενίοτε με πιο ήπιο τρόπο και μορφή, σε μεγάλα σαλόνια κυριών κατά την διάρκεια του απογευματινού τους τσαγιού.

Η Πίτσα έβγαλε την άκρη: σε ένα τέτοιο σουαρέ είχε παρευρεθεί και η Ελένη, talking over tea για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα. Ειδική να απαντήσει στην ερώτηση, στάθηκε η φίλη της Άννα Βίσση, επειδή έχει κερδίσει την εκτίμηση των ανδρών φιλάθλων [και ποδοσφαιριστών θα προσέθετα εγώ]. Η οποία Άννα ωστόσο, πέρα από ειδική σε ποδοσφαιρικά θέματα, είπε να πει στις φίλες της τον πόνο της για τον άνδρα της που δεν του κάνει κούκου.

Φεύγοντας η Ελένη ήταν αγχωμένη - γιατί έμαθε τελικά ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα και έτρεξε να το παίξει στο στοίχημα. Σα να μην της έφτανε αυτό, τσουπ μπροστά της ο Μαυρομουστακάκης. Είχε λοιπόν τρομοκρατηθεί, καθώς φοβόταν ότι θα προκληθεί ατύχημα, στην προσπάθειά της να τον αποφύγει...

Ρε ουρτ...

Το ταπεινό (πολύ θα το'θελες) χαμομηλάκι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες