Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Ένα καράβι για το Τελ Αβίβ

Όπως μας πληροφορεί η Τζερούσαλεμ Ποστ (ένας από τους πυλώνες της ισραηλινής εγκύρου ενημερώσεως, ας είπωμεν "Το Βήμα" του Ισραήλ), ο αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ Ντάνι Αγιαλόν (διά να αντιληφθώμεν το μέγεθος του ανδρός, ας είπωμεν ο Δρούτσας του Ισραήλ) δήλωσε ότι οι οργανωταί της αρμάδος που επέδραμε εναντίον της χώρας του με ιατρικόν υλικόν και τρόφιμα έχουν διασυνδέσεις με την Αλ Κάιντα.
Δια τον λόγον αυτόν πρέπει να γίνει πράξις το σύνθημα των διαδηλώσεων "κουφάλες, έρχονται κρεμάλες" και οι επιζώντες της επιθέσεως να εκτελεσθούν πάραυτα δι' απαγχονισμού εις το Σύνταγμα άμα τη επιστροφεί τους εις την Ελλάδα. Ομοίως να εκτελεσθούν και όλοι οι υποστηρικταί τους, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Οικολόγοι Πράσινοι, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και λοιπά επικίνδυνα διά την παγκόσμιον ειρήνην και την ακεραιότητα του Ισραήλ μορφώματα.
Διά του τρόπου αυτού και η πολυπόθητος κάθαρσις του πολιτικού συστήματος θα επέλθει και το ελληνικόν Γενικόν Επιτελείον Αεροπορίας θα ασκείται απροσκόπτως μετά του Ισραήλ εις την Μεσόγειον.
Τέλος, πρέπει πάραυτα να οργανωθεί παγκόσμιος κίνησις με τίτλον "Ένα καράβι για το Τελ Αβίβ" δια να ανεφοδιασθούν αι ισραηλιναί ένοπλαι δυνάμεις με πυρομαχικά τα οποία εχάθησαν εις την ναυμαχίαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες